Hair Design For You,
Europese lokken,een Afrokapsel of Aziatisch haar? Geen kopzorgen meer: welk haartype je ook hebt. Na een grondige analyse krijg je de gewenste behandeling. Ontkroezen, watergolven, permanenten, een wave, vlechten; zeg het maar!

      

Biografie:Ria van der Clous

In de periode: 1985/1987 volgde Ria de kappers opleiding aan de kappersdagscholen BV in Rotterdam.
Na het afronden van de kappers opleiding heeft Ria niet stil gezeten, haar ontwikkeling vond met name plaats op de werkplek: kapsalon Florangel’’ in Rotterdam. Alwaar zij technician werd van Avlon products,na een korte opleiding in Chicago.
Ze heeft als opleidingsadviseur bij het KOC gewerkt en bij de Albeda College in het kappers onderwijs
Daarnaast heeft zij haar kennis uitgebreid door, het volgen van diverse opleidingen en cursussen op het gebied van haar en huidverzorging, visagie en nagels.

 

Ria heeft in de loop der jaren bij diverse kapsalons, haar creativiteit mogen ontplooien, toch was er bij Ria nog altijd de droom van een eigen kapsalon. Ze heeft 2 jaar vol passie The Hair & Beauty Lounge weten te runnen met haar goede vriendin/compagnon.
In het jaar 2010 opende Ria haar eigen kapsalon genaamd,:‘’Hair Design For You’’ en werkt vol enthousiasme verder aan het uitbreiden van haar droom. Algemene doel van Ria is, haar klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, met de verzorging van het haar, en om mooie kapsels te creëren. Regelmatig workshops, beurzen en cursussen blijft Ria volgen, om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends.

*Hair Design For You is een erkend leerbedrijf  en tevens lid van de Haarstichting.